benvinguts a Anas Guest House

Ana s Guest House, és un confortable lloc en Barcelona per a què els nostres hostes puguin descobrir la ciutat i compartir moments. Ja han passat 10 anys, des de que vam iniciar aquest projecte familiar amb il·lusió, gust i creativitat.

Ana s Guest House està situat al modernista barri de l'Eixample, centre de Barcelona. El nostre pis, d'estil senyorial reflecteix l'arquitectura modernista de l'any 1900, amb mobiliari escollit especialment, fent que cada ambient tingui la seva pròpia identitat. Te espais amplis, lluminosos i amb una acollidora terrassa per esmorzar i relax.

Ana s Guest House sis habitacions de diferents mides, condicionades amb calidesa i confort conservant el seu estil original.

Anna i Natalie amb la seva atenció personal, faran que la seva estada sigui agradable i relaxada.

BENVINGUTS!

Alotgament impecable

Ana Guest House Bed and Breakfast disposa de sis habitacions àmplies i elegants algunes d'elles amb balcó i bany privat. Anna i família faran tot el que la seva estada és relaxant i confortable.

Llegir mes...

Al cor de Barcelona

El nostre pis és  molt maco amb molta llum i amb un ambient càlid. L'estil reflecteix la arquitectura modernista de la dècada de 1900, amb una acollidora terrassa i una vista preciosa dels jardins per prendre l'esmorzar i relaxar-se.

Llegir mes...

Qué veure i qué fer?

Ana Guest House Bed and Breakfast és un lloc tranquil, segur i còmode al barri modernista de l'Eixample, al centre de Barcelona.

Llegir mes...

Go to top